Annoncere, reklamere, annoncere

Mange mennesker melde sig nemlig affiliate programmer med håb om at gøre nogle alvorlige penge. De annoncere et par steder og derefter vente på penge til at begynde at hælde. Når det ikke sker, de skylden det på programmet og Afslut.

Jeg er overbevist om den eneste måde at tjene penge online er at have en sammenhængende reklame plan. En plan du er villig til at arbejde hårdt på og forpligte sig til for en valgt periode. Når du foretager denne plan, skal du gøre to ting. Først, skal du vælge et par affilierede programmer, der er af interesse for dig. For det andet, du skal beslutte, hvor længe du skal arbejde disse programmer. Når du beslutter dig for en bestemt periode (jeg anbefaler 6 måneder til et år), skal du gøre et løfte til dig selv at du ikke stopper reklame før den angivne periode er op. Dette er måske den vigtigste faktor i din succes.

Næste, du skal overveje dine annonceringsmuligheder: trafik udvekslinger, rubrikannoncer, e-mail-kampagner, ezine artikler, udstationering på fora eller opslagstavler, chatter med andre, der er interesseret i, hvad du har at tilbyde og udstationering flyers omkring din by. Nu se du de mange mulige reklame muligheder du kan vælge fra. Jeg anbefale at gøre dem alle. Det kan lyde som en masse arbejde, men når opdeles i en plan, er det ikke.

en mulig plan kan ligne dette: trafik udveksling-1 time om dagen. Bogføre 15 klassificeret annoncer om dagen. Gøre 5 indlæg til en opslagstavle eller forum om dagen. Indsende en artikel en gang om ugen til en ezine. Besøge chatrum og distribuere flyers, som du har ekstra tid i løbet af ugen. Alt dette kan opnås ved at bruge 2-3 timer pr. dag. Du vil blive overrasket over, hvor meget du får gjort når du har en plan. Du kan også vælge, om du vil arbejde 5 eller 6 dage om ugen. Gøre en checkliste for hver dag i ugen, og markere hver opgave som du er færdig med den. Der vil holde dig på fokus, og vil gøre du føler dig godt at du er et skridt tættere på at nå dit mål.

Forpligte sig til din nye plan og ikke blive involveret i andre programmer, indtil din aktuelle programmer tjener du penge konsekvent. Giv ikke op. Stikning med denne plan vil forbedre din succes. Husk, annoncere, annoncere, reklamere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.