Sådan downloader du lydbøger på din iPhone

Hvorfor ville du vælge at søge efter gratis lydbøger? Svaret er let. Lydbøger gør det nemt og sjovt at nyde dine yndlingsord. De kan være beroligende efter en stressende arbejdsdag eller hjælpe dig med at huske en fornøjelig tid. Lydbøger er et godt alternativ til at læse en bog, du ikke nyder. Du kan lovligt downloade lydbøger via websteder som Amazon eller iTunes. Når du har downloadet dem, kan du bruge dem på enhver enhed, herunder din computer, iPod, MP3-afspiller og tv.

Der er to muligheder: Du kan enten få lydbøger gratis fra dit bibliotek, eller du kan købe lydbøger via abonnementswebsteder. Abonnent sites tilbyder månedlige abonnementer, som virkelig kan hjælpe dig med at spare penge. De fleste lyttere vælger en tidsplan, der passer dem. Lyttere, der elsker romantik, kan vælge at tilmelde sig et månedligt abonnement eller vælge ugentlige muligheder for mysterier og fantasibøger.

Nogle lyttere foretrækker at få adgang til deres lydbøger online. Det er nemt at gøre dette ved blot at åbne en iGoogle, Firebug eller Firefox fane og klikke på Wikipedia artiklen om titlen emne. Der vil være et link i bunden af “Bibliografi Sektion” for at hjælpe dig med at finde gratis lydbøger. Du har muligvis ikke adgang til disse bøger, hvis bogen er en egentlig bog som fx at finde det bedste sted at lytte til kronvidnet.

Den sidste mulighed er at downloade alle dine gratis e-bøger til din pc og overføre dem til en Mp3-afspiller. For eksempel har jeg flere Harry Potter lydbøger gemt på min computer, så det er let at lytte til, når jeg ønsker det. ScrapBook Garage kan lære dig at lave ScrapBookGoggles. Dette program til Mac giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette ScrapBookGoggles projektbriller. ScrapBookGoggles giver dig mulighed for at konvertere en lydfil til HTML-sider ved hjælp af Adobes Elements 2D-program. Denne app er min favorit, fordi den giver mig mulighed for at redigere lydfilerne for at tilføje en stemme, justere lydstyrken, tilføje specialeffekter og endda tilføje bogmærker, der gør det lettere for mig at huske, hvor jeg var.

Åben kultur viser dig, hvor andre mennesker har fundet gratis lydbøger på iPhone. Indtast “gratis lydbøger til iPhone” for at finde alle websteder, der henviser til dine foretrukne klassiske forfattere. Der er mange steder, der tilbyder alt hvad du har brug for, herunder Borte med blæsten og Moby. Åben kultur vil appellere til dem, der nyder moderne klassikere.

Lydbøger er fantastisk til at komme ind i stemningen af læsning. Hvis du ligesom mig og elsker at læse, tanken om, at du kan fare vild i en bog vil gøre det nemt for mig at sætte fjernbetjeningen og krølle op. Jeg ved ikke, hvad der gør mig gladere, men at læse min yndlingsbog kan hjælpe mig med at slappe af og tænke på andre ting. For at finde ud af, hvor du kan få gratis lydbøger til din iPhone, skal du logge på iTunes. Antallet af tilgængelige valgmuligheder vil lamme dig.