Top 18 Bedste cykelhjelme til pendlere 2021 – Cykling Toronto

Bell’s, favorit farver, håndtere bar streamers, bamse stativer, et varemærke-f.eks Barbie cykel, prinsessen cykel eller hvad er den nuværende superhelt tendens. Christina Torres, grundlægger af City Girl Rides, siger, at hun har været “besat over Tusind cykelhjelme for deres retro look, funktionalitet og bæredygtighed praksis.” Sidder temmelig i skæringspunktet mellem form og funktion, mærket ikke overraskende blev nævnt af flere af de eksperter, vi talte med. Når der strækker sig over midterbjælken, skal begge fødder være flade på jorden, cykel airbag (dette indlæg) og der bør være omkring 1 tomme mellem barnet og den øverste bar af en drengs cykel.

Pigens cykler har lavere top / center barer, og dermed clearance for en drengs cykel er ikke det samme. Det er lav top barer gør det nemt at komme til og fra og masser af sæde og håndtag bar justering. Nogle gange er du nødt til at holde gøre de samme fejl, indtil du lærer noget, der stikker. De kan fås inden for en bred vifte af farver og stilarter, hvilket betyder, at du ikke vil have nogen problemer med at modtage bare en, der passer til din stil. Der er andre motorcykel faktorer, som du bare kan købe i omstændighed, du kan lide for sikkerhed, men de er ikke obligatoriske.

1. Rammen af din cykel bør være din første prioritet, når du vælger din cykel. I Sydafrika en af de største cykelløb er Cape Argus Pick n Pay Cycle Tour. Der er hundredvis af steder at udforske på bagsiden af en cykel og i Sydafrika cyklister vil blive forkælet for valg. Hvis du ikke er overbevist om, at du skal tage sikkerhedsforanstaltninger, når du kører på cykel, kan det hjælpe at vide, at af alle de fatale trafikulykker i 2016, 2 procent af dem var cykel relateret. Må I alle være glade og sunde. Denne hjelm har også flere luftkanaler til at holde dig afkølet.

Det er også cool at cykle i øjeblikket takket være alle de interessante søger hjelme og sexet gear til rådighed. To store ventilationskanaler holde hovedet køligt og de interne skum puder er fugttransporterende at slippe af med enhver sved opbygge. Kvinden tog to billeder af den sorte ute, delvist på tværs af en Brisbane fortovet, mens parkeret i en indkørsel, og delte dem til Bad Parking Australien Facebook-side. Liners er normalt omkring 20mm (0,8 inches) tyk og lavet af to lag skum: en blød, hoppepude lag, der absorberer små udslæt og bump og et stiv lag, der permanent deformerer til at absorbere meget hårde påvirkninger. I begyndelsen var cykelscenen begrænset til en lille gruppe af konkurrencedygtige og meget dedikerede entusiaster. Cykling er kommet langt i løbet af de sidste par år takket være alle de store løb til rådighed for entusiaster i dag. Den største grad af cykel-relaterede hovedskader opstår blandt drenge, der er omkring 10-14 år.

Det er stadigt skiftende, og antallet af cykelbutikker er mere end tredoblet i de sidste tyve år. Brian Newell , en ivrig cyklist , ønsker at holde dig opdateret om aktuelle cykelbegivenheder og tendenser. Min natur er, hvad det er, jeg fortalte ham at være sikker på at holde frugten i køleskabet, fordi dette marked gjorde det, og når du har udeladt det, det modnes meget hurtigt. Selv om det er rigtigt, at en betjent kan planlægge sin egen tid på hans eller hendes skift til at spise eller komme ud af bilen og gå rundt når som helst han eller hun vælger, er politiet stadig ved at blive brændt ud ved at blive tilladt eller endda forpligtet til at arbejde disse lange timer. Denne beskyttende hovedbeklædning kan reducere risikoen for hovedskade med 85 procent, ifølge Cleveland Clinic. Mens mange hjelme tilbyder MIPS at beskytte brugerens hjerne, Specialized går et skridt videre og kan sende en besked om hjælp efter en brugers skade.