Ser til bilauktioner for stor

Planlægger at købe en bil fra en auktion sted? Vær meget forsigtig mens du foretager din beslutning om at købe bil fra en auktion sted. Der er forskellige måder, du kan købe bilen fra en auktion sted. Du skal være opmærksom på offentlig auktion. Der findes andre måder også. Lad os prøve at forstå forskellige typer af bilauktioner tilgængelige for dig.

Engros og Manheim bilauktioner – denne bilauktion er ikke for dig. Engros eller Manheim bilauktioner er beregnet til auto forhandlere, licenseret dem. Fælles mand som dig og mig kan ikke selv deltage i denne auktion.

Salvage auktioner – igen, ikke mente nemlig fælles offentlige. Disse biler er i en sådan en dårlig tilstand, der en mekaniker eller en pro i branchen kan kun turde købe biler fra sådanne auktioner. Ikke nogensinde tænke på at byde på en bil i bjærgning bilauktion, medmindre du er en pro i samme handel.

Regering eller politi bilauktion – her biler til salg er dem, som har været kasseret af offentlige instanser eller dem, som har været konfiskeret af politiet. Generelle opfattelse er, at man kan få en bil til en lavere pris i sådan auktion. Du kan være groft forkert. Først, bilerne kan være i en sådan forfærdelig tilstand, skal du muligvis masse penge til at gendanne den oprindelige tilstand. For det andet, du kan aldrig vide om historien af bilen. Sikre, at du har kørt gennem Carfax historie rapport for det samme. Sidste ting at huske – du kan have til at skallen ud Kommissionen til auktion agenturet ud over prisen bud. Altid holde næsten 15-20% ekstra penge klar end dine budbeløb

Online auktioner – relativt et nyt koncept i bilauktion. Dette begreb fanget med fremkomsten af internettet, brand og gennem ebay motors, deres bil auktion site. Online bilauktion tilbyder bekvemmeligheden for at købe dyret fra mødet komfort i dit hjem. Dog ikke rive med af fordringer og andre bud på bilen. Det kan være en ramme arbejde af andre tilbudsgivere. Problemer med online bilauktioner ligger hos det faktum, at du har at byde på det køretøj, du ikke har set. Det er altid bedre at køre et pris tjek på det lokale marked for en lignende bilmodel.

Hvis du stadig vælger at indgå nogen af auktion processer gennem nogen af disse, kigge efter historie betænkning og VIN for den pågældende bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.