3 måder til at få mere fisk ind i hverdagen

Fisk er sundt og gør utrolig meget godt for helbredet. Vi ved næsten alle sammen, at vi burde spise mere fisk, men det er ikke lige alle, som får det gjort. Er du en af dem, som egentlig godt kan lide fisk, eller i hvert fald gerne ville være bedre til at spise det, så læs med her.

Bestil en måltidkasse

Måltidskasser er en fantastisk opfindelse, hvor du får mad og opskrifter leveret lige til døren. Du vælger en kasse en dag du er motiveret, og så finder den selv vej til dig. Find måltidskasser med fisk og sammenlign på måltidskasse.com før du vælger.   

Besøg fiskemanden

Frossen fisk eller fisk på dåse er bare ikke helt det samme som frisk fisk fra fiskemanden. Find ud af, hvilken dag fiskemanden holder tæt ved dig og gør det til en del af ugen at besøge. Måske du kan handle ind til hele ugen samtidig, så madplanen er i orden.

Tag på hyggetur med fiskestang

Skal det være ekstra godt, så tager du familien eller vennerne med på fisketur. Vil du øge chancerne lidt, så find den nærmeste Put and Take sø. Det eneste minus er, at du ikke kan være helt sikker og du ved aldrig helt hvad du fanger.